Брави и ключалки

Брави и ключалки

Секретни ключалки за брави или т.нар. патрони и до ден днешен си остават едни от най-често използваните механизми за заключване на врати. Те са лесни за смяна, ремонтират се безпроблемно и евтини. В тази категория ви предлагаме огромен избор от секретни ключалки за брави. Тук може да намерите патрони и по БДС, DIN, симетрични и асиметрични, със стандартни и ямкови ключове, с ръкохватка и универсални. Вариантите, в които ви ги предлагаме, са едностранни, които се заключват с ключ само от едната страна на вратата, и двустранни, които имат отвор за ключ и от двете страни на секретната ключалка.

При нас ще получите професионална консултация от добре обучени специалисти, относно изработката на дубликати на над 1500 модела авто, касови, секретни и др. видове ключове. При нас ще откриете разнообразие от модели високосигурни “high-security” ключалки, системи за блиндирани врати с 2, 3 , 4 и 6 точкови заключващи ключалки, прекодиране и ремонтиране на заключващи системи.

В ключарския ни център Praktikey Варна ще Ви предложим ремонт на брави, ключалки и заключващи механизми на реномирани производители в бранша.

Случаите, когато се налага ремонт на бравата могат да бъдат: блокирала брава, повреден горен език, износване на заключващите пластини, заседнал ключ, счупен ключ в бравата и др.

След дългогодишна практика сме подбрали продукти с доказани качества, които отговарят на българските стандарти и с които работим над 10 години. Едноточкови брави за входни врати с подсилени езици, триточкови касови брави с антишперцова защита от ново поколение, допълнителни брави с език тип кука, са само една част от продуктите които ще намерите при нас. Европейски лидери в производството на заключващи механизми и доказани български производители, са наши доставчици и гаранти за безаварийната екплоатация дълго време.

Ако имате развалена брава, механизъм или ключалка, не се поколебайте да я донесете на място, за да ги ремонтираме и ако това е невъзможно – да Ви предложим други варианти. Нашите специалисти ще Ви консултират как да изберете най-подходящата брава, ключалка или заключващ механизъм за вашия дом или офис.
Брави и ключалки