Копиране на карти и чипове

В ключарския център Praktikey Варна ние Ви предлагаме услугата копиране на карти за достъп и чипове за входни врати, асансьор, бариери, входни врати, паркинги и др. Тези чипове могат да бъдат с най-различни форми и цветове, като например, кредитна карта, ключодържател, гривна или дори лепенка. Безконтактен чип от вида RFIG Tag е изключително здрав и надежден. Предназначен е за поставяне върху ключодържател, която го прави изключително удобен за всекидневно ползване.  Удобен е да се ползва за външни врати, до които достъп имат много хора – за жилищни входове, магазини, офиси.

Безконтактна RFID карта е надеждна и ви гарантира висока сигурност и дългогодишно използване. Предназначена е за използване при безконтактни системи – информацията се прочита като доближите чип картата до четеца, разположен до вратата. Материалът е PVC, а дебелината 70 мм. RFID картите са разновидност на RFID чиповете и са много удобни за помещение, до което трябва да имат достъп много хора. Такива са банки, училища, входове на блокове, асансьори, бариери и всички други случаи, когато е уместно да се избегне изработката на ключове на всички. Едно от основните им предимства е възможността да се дава и отнема достъп много лесно при наличие на специален софтуер за целта. Копирането се извършва бързо със специален уред за копиране на чипове и карти. При дублиране се копира честотата на носителя и се записва на нова карта, която става пълнофункционална.

Тези чипове и карти трябва да бъдат кодирани преди да влязат в употреба. За това е необходимо специален софтуер и познания, каквито нашите специалисти в Praktikey Варна притежават.

Ключарски център Praktikey Варна разполага със специализирана техника за следните битови ключарски услуги:

Нарязване на всички модели битови ключове
Копиране на чипове, карти и дистанционни
Прекодиране на секретни патрони и касови брави
Ремонт на брава и ключалка
Демонтаж и монтаж

Екипите ни са на Ваше разположение от Понеделник до Петък: 08:30 – 19:30 ч. и Събота: 09:00 – 18:30 ч.
Телефони:  0886 444 229 |  0879 295 978

Харесайте ни във Facebook!

Такса оглед и консултация на място: 20 лв.*
* всеки случай може да се различава ценово