Подмяна на кутийки, автоключове и дистанционни

Понякога дистанционните спират да работят поради повреда на бутоните или „скъсване“. Обикновено причината за неработещи бутони на автомобилните дистанционни е развален микробутон на платката. Тогава се налага подмяна на бутони, презапояване на платката и изводите на батериите. Ако и самата външна обвивка е нарушена горещо се препоръчва да се смени с нова или да се сменят външните бутони. Кутийката е много важна част от цялото дистанционно, защото тя го предпазва от влага, прах механични въздействия, придава добър и естетически издържан вид.

Кутийките за оригинални ключове и дистанционни са един от най-характерните и важни артикули в сферата на автоключарските услуги. Те играят основна роля при формирането на неговата визия. За един модерен ключ това не е без значение.

Ключовете на съвременните автомобили са снабдени със сложна електроника, добре защитена в компактна и красива кутийка. След няколко годишна експлоатация голяма част от автоключовете се чупят или амортизират така, че тяхната финна електроника остава незащитена. Най-честите причини за непалещ автомобил са повредена електроника на ключа вследствие на счупена кутийка. Специалистите от Praktikey Варна съветват за навременна подмяна на кутийката на  ключа.

Ключарски център Praktikey Варна разполага със специализирана техника и софтуер за автомобилна диагностика за следните услуги:

Изработка на резервен ключ
Възстановяване на изгубен ключ
Ремонт на автоключове
Подмяна на кутийка за ключ и дистанционно
Обучение на дистанционно
Изключване на имобилайзер
Декодиране и смяна на механичен код
Ремонт на брава и ключалка
Отключване на автомобил и блокирала ключалка
Демонтаж и монтаж
Монтаж и ремонт на модул за централно заключване
Мобилен ключарски сервиз

Екипите ни са на Ваше разположение от Понеделник до Петък: 08:30 – 19:30 ч. и Събота: 09:00 – 18:30 ч.
Телефони:  0886 444 229 |  0879 295 978

Харесайте ни във Facebook!

Такса оглед и консултация на място: 20 лв.*
* всеки случай може да се различава ценово