Ремонт на автоключове и смяна на батерии

Една от най-силно развиващите се индустрии от години насам е автомобилостроенето. В стремежа си да предложи все по-голям комфорт удобства и сигурност, производителите внедряват иновативни методи за защита на превозното средство. От стандартният нарез  на металният ключ, само за няколко години имаме налице автоключове с електроника от най-високо ниво на технология.

В един автоключ на един съвременен автомобил се съдържа информация, която не сме и предполагали. Със специализиран софтуер може да се прочете от ключа информация за автомобила, т.е. номер на рама, пробег в километри или мили, наличието на грешки в автомобила дори и дата и километри на последната смяна на маслото. Във високите класове автомобили, наблюдаваме и възможностите на ключа да управлява по-няколко контролера в автомобила, даже и да паркира без наличие на шофьор. Функцията на механичният ключ сега се замества от пластмасови кутийки, които поставяме на определено място в колата си за да стартираме двигателя /смарт ключ/. Много модели са снабдени със система, която разпознава просто дали ключа е в нас, без дори да е необходимо да го изкарваме от джоба или чантата си /keyless go/.

Ключарски център Praktikey София разполага със специализирана техника и софтуер за автомобилна диагностика за следните услуги:

Изработка на резервен ключ.
Възстановяване на изгубен ключ.
Ремонт на автоключове.
Подмяна на кутийка за ключ и дистанционно.
Обучение на дистанционно.
Декодиране и смяна на механичен код.
Ремонт на брава и ключалка.
Отключване на автомобил и блокирала ключалка.

Демонтаж и монтаж.
Монтаж и ремонт на модул за централно заключване.
Изключване на имобилайзер.
Мобилен ключарски сервиз.

Аварийните ни екипи са на Ваше разположение от понеделник до петък: 08:30 – 19:30 ч. и Събота: 09:00 – 18:30
Аварийни телефони:  0878 260 101 / 0878 260 104

Харесайте ни във Facebook!

Такса оглед и консултация на място: 20 лв.

* Цената се определя след оглед и консултация. Всеки случай може да се различава ценово.