Ремонт на брави, ключалки и заключващи механизми

В ключарския ни център Praktikey Варна ще Ви предложим ремонт на брави, ключалки и заключващи механизми на реномирани производители в бранша.

Случаите, когато се налага ремонт на бравата могат да бъдат: блокирала брава, повреден горен език, износване на заключващите пластини, заседнал ключ, счупен ключ в бравата и др.

След дългогодишна практика сме подбрали продукти с доказани качества, които отговарят на българските стандарти и с които работим над 10 години. Едноточкови брави за входни врати с подсилени езици, триточкови касови брави с антишперцова защита от ново поколение, допълнителни брави с език тип кука, са само една част от продуктите които ще намерите при нас. Европейски лидери в производството на заключващи механизми и доказани български производители, са наши доставчици и гаранти за безаварийната екплоатация дълго време.

Ако имате развалена брава, механизъм или ключалка, не се поколебайте да я донесете на място, за да ги ремонтираме и ако това е невъзможно – да Ви предложим други варианти. Нашите специалисти ще Ви консултират как да изберете най-подходящата брава, ключалка или заключващ механизъм за вашия дом или офис.

Ключарски център Praktikey Варна разполага със специализирана техника за следните битови ключарски услуги:

Нарязване на всички модели битови ключове
Копиране на чипове, карти и дистанционни
Прекодиране на секретни патрони и касови брави
Ремонт на брава и ключалка
Демонтаж и монтаж

Екипите ни са на Ваше разположение от Понеделник до Петък: 08:30 – 19:30 ч. и Събота: 09:00 – 18:30 ч.
Телефони:  0886 444 229 |  0879 295 978

Харесайте ни във Facebook!

Такса оглед и консултация на място: 20 лв.*
* всеки случай може да се различава ценово

Продукти